Agn?

En ting jeg liker med fisking er tilbehøret, ikke snører og stenger og sånne ting, men da sluker(agn, wobbler, alt som går under). De finnes i alle slags størrelser, former, farger og typer. Helt sinnsykt mye å velge mellom. Når jeg tenker meg om skulle jeg nok bare ha startet rett på fluefiske. Lage sine egne fluer virker jo enda råere. hehe^^ Men det driver jeg nu altså ikke med.

Jeg leste et innlegg i et eller annet forum her om dagen at det er utrolig mange sluker so er til for å fiske fiskeren, og ikke fisken. Jeg er den fiskeren som kjøper disse, ikke fordi jeg på død og liv tror at jeg for mye fisk med dem.

Nei rett og slett kun fordi at de faller i smak hos meg. Dette gjør liksom opplevelsen av hele greia bedre; «Neivel, ikke noe fisk, men du verden så fine slukene er». Hvis jeg ikke hadde fått fisk, samtidig som at slukene ser helt vanlige ut og kjedelige, blir alt litt mer trykt. hehe
Hvem vet, kanskje det går ann å få mye fisk med disse slukene (i forhold til vann, fisk, lys osv). Det skal ialefall testes grunndig ut.

Grunnen til dette innlegget er at jeg har hentet sluker fra Japan på posten idag =D
De må sies og være riktig så fine, dyrt var det heller ikke! Dog frakten blir endel, men her er det bare og lure seg selv til å kjøpe masse når man først kjøper slik at det blir billigere…  ?
Disse slukene gjør ikke selve fisketuren bedre, men hele fiskegreia.  Sånn som nå, nå ble alt med fisking bittelitt morsommere!^^

Fancy altså

Fancy altså

3 kommentar til “Agn?”

  1. Nei, jeg juger, liker snøre og stenger også.
    Hører litt sånn med lissom

  2. du er så søt atte.

  3. Virker Japan-slukene? Fått noen feite ørreter på dem? Ser fine ut. Spørsmålet er vel bare om de virker…
    Jeg lurer vel på om fisketeknikken kanskje er aller viktigst, men skjønner hvordan du tenker, og har sans for tenkningen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: