Leimegseg

Ja, så sitter jeg her da, på skolen. Sliten og lei, nå er det ikke så rart at jeg er sliten, jeg tok dataen min med meg til sengen igår, dette er et dumt valg og jeg vet alltid hvordan det ender. Først ligger jeg i en time, eller to. Så begynner jeg gradvis å hate lyden som kommer fra dataen (en blanding av det jeg ser på å summingen fra dataen). Men istedenfor å skru av med en gang, lar jeg den være på, jeg er fryktelig usikker på hvorfor jeg fortsetter å høre på dataen så lenge, men etter langt om lenge legger jeg ned lokket, så ser jeg på telefonen å ser at klokken er sånn ca1-2 på natta, jeg skal jo opp seks, så bare det å se at klokken er 1-2 gjør meg sliten og sint. Etter jeg har lagt ned lokket sovner jeg som regel 10min senere.
Alternativet til å ta med data, eller å ikke gjøre det, gjør jeg sistnevte sovner jeg etter 20min, sånn ca hver gang. Hvorfor jeg avstår fra å gjøre dette er jeg fryktelig usikker på, men hjernedød underholdning er jo så godt. Og det er faktisk kjedeligere å ligge i 20min for å få sove enn å ligge å se/høre på dataen i 3timer, Dog den siste timen er fylt med irritasjon.  Men man får det man legger opp til at man skal få. Det var et helvete å stå opp idag, En fryktelig dårlig start på ny uke, men det er jo en start, jeg for i det minste erfaring, dog jeg kanskje ikke lærer så mye av den, så for jeg hvertfall erfaring.

Lei er jeg fordi den norske skole (vgs anyhow, men nå er jeg tard som går på vgs da. knis) er lagd sånn at man skal gå lei. Den er sånn at man aldri får motivasjon fra noe sted, men det viktigste *kremt*kremt* er bare å få flest mulig gjennom vgs før dem faller ut. Det er sikkert det som ser best ut på papiret, jeg vet ikke, det er i det hele tatt helt sykt.
Jeg hater det.

Men nå over til noe morsomt
Her er et bilde av pubeskjegget mitt fra en gang jeg var i Nederland, var det i 04 kanskje? Kan ha vært 05 også.
Iuo er glad det fortsatt ikke er sånn, mouahahahaha

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: